Rüyada bir sürü büyük balık görmek

Rüyada bir sürü büyük balık görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü büyük balık gördüyseniz:

  • Herkesin güçlü ya da bilgili olduğu konular var.

Rüyada bir sürü büyük balık görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada balık sürüsü görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü küçük balık görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü ölü balık görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sürü balık görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalettir.

Rüyada ölmüş balık sürüsü görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada denizde balık sürüsü görmek yokluğun biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalettir.

Rüyada ölü balık sürüsü görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments