Rüyada bir sürü beyaz fare görmek

Rüyada bir sürü beyaz fare görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, müjdeli haberler alınacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına inanılır.

Rüyada bir sürü beyaz fare gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada bir sürü beyaz fare görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada fare sürüsü görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sürü halinde fare görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, umutlarını yitireceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü fare görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü fare yavrusu görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü fare öldürmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü ölü fare görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü siyah fare görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments