Rüyada bir sürü fare yavrusu görmek

Rüyada bir sürü fare yavrusu görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulur.

Rüyada bir sürü fare yavrusu gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Rüyada bir sürü fare yavrusu görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, büyük zorluklar geçireceğine inanılır.

Rüyada bir sürü köpek yavrusu görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine inanılır.

Rüyada bir sürü tavşan yavrusu görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü yavru yılan görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işarettir.

Rüyada bir sürü yavru köpek görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, depresyona gireceğine işarettir.

Rüyada yavru kuzu sürüsü görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü kedi yavrusu görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yavru balık sürüsü görmek kendisiyle övüneceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments