Rüyada bir sürü asker görmek

Rüyada bir sürü asker görmek zarara gireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü asker gördüyseniz:

  • Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada bir sürü asker görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına delalettir.

Rüyada tilki sürüsü görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü bayrak görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü ceviz görmek zaman bulmakta zorlanacağına, kendisine olan güvenin artacağına yorulur.

Rüyada sürü halinde karga görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü yeni ayakkabı görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, patlama noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada bir sürü tabak görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada kanguru sürüsü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments