Rüyada bir sınavda başarısız olmak

Rüyada bir sınavda başarısız olmak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret eder.

Rüyada bir sınavda başarısız olmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hataları yüzünden zor durumda kalabilirsiniz, kayıp yaşamamak için ön tedbir almakta fayda var.

Rüyada sınavdan başarılı olduğunu görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda başarısız olduğunu görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sınavda başarısızlık görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada bir sınavda başarılı olmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine inanılır.

Rüyada sınavda başarılı olamamak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada bir sınavda başarısız olduğunu görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başarılı sınav sonucu görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sıkıntılarını aşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments