Rüyada bir şeylerden kaçmak

Rüyada bir şeylerden kaçmak mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, iş hayatında başarılı olmaya, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına delalet eder.

Rüyada bir şeylerden kaçmak gördüyseniz:

  • Daha sonra yaşayabileceğiniz büyük sorunların habercisi olabilir.

Rüyada bir şey kaçmak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyden korkup kaçmak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli bir şeylerden kaçmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şeylerden kaçmak güzelleşeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeyler kesmek güçlükle elde edilecek başarı, büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada çingeneden bir şey almak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kaybolan bir şeyin bulunduğunu görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeyi temizlemek iyi niyetinden uzaklaşacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments