Rüyada bir şeyi beğenmek

Rüyada bir şeyi beğenmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir şeyi beğenmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmalısınız.

Rüyada bir şeyi beğenmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada beğendiğin birini görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işarettir.

Rüyada çanta beğenmek büyük bir özgüven kazanılacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeği beğenmek kötü duygularından arınacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine delalet eder.

Rüyada gömlek beğenmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet eder.

Rüyada ev beğenmek hastalıklardan kurtulacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok beğenmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beğendiğin bir erkeği görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments