Rüyada bir sepet altın görmek

Rüyada bir sepet altın görmek işlerinden de geri kalacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada bir sepet altın gördüyseniz:

  • Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Rüyada sepette altın görmek zenginliğe sahip olunacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada bir sepet altın görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sepette yumurta görmek istihdam edeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına alamet eder.

Rüyada sepeti görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sepetle yumurta görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulmaktadır.

Rüyada sepette çilek görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada piknik sepeti görmek çok iyi bir duruma geleceğine, patron olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sepette domates görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments