Rüyada ağızda lokma görmek

Rüyada ağızda lokma görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine işarettir.

Rüyada ağızda lokma gördüyseniz:

  • Seyahat planlayabilir veya aşk hayatınızı ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ağızda lokma görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına inanılır.

Rüyada lokma yapmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lokma yaptığını görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada lokma dağıtmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzında lokma görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada hızır lokması görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak ilerledikçe ilerleyeceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Rüyada lokma kızartmak hayatından razı geleceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments