Rüyada bir kutu yumurta görmek

Rüyada bir kutu yumurta görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, kendisini allah yoluna adayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kutu yumurta gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada kutuda yumurta görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kutu yumurta görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kimseyle konuşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutu ilaç görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kutu gibi ev görmek zorlukların ortadan kalkacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahşap kutu görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kutu dolusu altın görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada koli kutu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işaret eder.

Rüyada renkli kutu görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments