Rüyada bir kuşu kurtarmak

Rüyada bir kuşu kurtarmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, sıkıntıya düşüreceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kuşu kurtarmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada kuşu kediden kurtarmak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kuşu kurtarmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kuşu kurtarmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak dertlerin günden güne daha da artacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada denizde yüzerek birini kurtarmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını ölümden kurtarmak gelişim içine gireceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini denizden kurtarmak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments