Rüyada kuşu kurtarmak

Rüyada kuşu kurtarmak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, iş için gurbete gidileceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, işlerine yeni işler katacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada kuşu kurtarmak gördüyseniz:

  • Sizi fazla ilgilendirmeyen işlere karışmanız yüzünden aşırı yorulabilirsiniz.

Rüyada kuşu kurtarmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kuşu kurtarmak günah işlemeyi terk edeceğine, arzuların yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kuşu kediden kurtarmak şifa edineceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada insanları yangından kurtarmak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, ne yöne gideceğine delalet eder.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını ölümden kurtarmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak refaha erişileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments