Rüyada akraba tarafından öpülmek

Rüyada akraba tarafından öpülmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına inanılır.

Rüyada akraba tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Rüyada akraba tarafından bıçaklanmak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kalabalık günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada akrabası tarafından bıçaklanmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba tarafından akraba görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada anne tarafından akrabaları görmek gereken sabrı göstereceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akraba tarafından vurulmak rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne tarafından akraba görmek yokluğa düşeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına delalettir.

Rüyada akraba tarafından öpülmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabaya ziyarete gitmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments