Rüyada bir kıza gül görmek

Rüyada bir kıza gül görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kıza gül gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız.

Rüyada bir kıza kırmızı gül vermek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızı gülerek görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kıza gül vermek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada bir kıza gül vermek gülmek suretiyle şifa bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada bir kıza gül görmek kendi işinin patronu olunacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı gülerken görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işarettir.

Rüyada bir tane kırmızı gül görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane gül görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments