Rüyada sevdiği kızı gülerek görmek

Rüyada sevdiği kızı gülerek görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızı gülerek gördüyseniz:

  • Sizi kötü duruma sokmak isteyen ya da seçimlerinizi eleştiren kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada sevdiği kızı gülerek görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı gülerken görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kıza gül vermek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına inanılır.

Rüyada bir kıza gül vermek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına alamet eder.

Rüyada bir kıza gül görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine inanılır.

Rüyada bir kıza kırmızı gül vermek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, ileri gideceğine yorulur.

Rüyada sevdiğine kırmızı gül vermek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden gül almak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments