Rüyada iki tane gül görmek

Rüyada iki tane gül görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, şansının ve bahtının döneceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, boş yere korku duyulacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işarettir.

Rüyada iki tane gül gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada üç tane kırmızı gül görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane kırmızı gül almak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işaret eder.

Rüyada iki tane gül görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane kırmızı gül görmek çözüm yolları bulamayacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada bir tane kırmızı gül görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada üç tane gül görmek daha güçlü hale geleceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada birkaç tane kedi görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada tane nar görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments