Rüyada bir kişiyi zayıf görmek

Rüyada bir kişiyi zayıf görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada bir kişiyi zayıf gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda endişeler artıyor.

Rüyada zayıf kişi görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kişiyi zayıf görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına inanılır.

Rüyada bir kişiyi zayıflamış görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına rivayet eder.

Rüyada kişiyi zayıflamış görmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi zayıf görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına işarettir.

Rüyada ölen kişiyi zayıf görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü zayıf görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, onlar için çabalayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments