Rüyada bir kişiyi sırtında taşımak

Rüyada bir kişiyi sırtında taşımak kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Rüyada bir kişiyi sırtında taşımak sermaye kaybedeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işaret eder.

Rüyada anneyi sırtta taşımak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi sırtında taşımak ağzının tadının bozulacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Rüyada birini sırtında taşımak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sırtta birini taşımak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, aksiliklerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu sırtında taşımak kadim dostlar edineceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada kocasını sırtında taşımak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karısını sırtında taşımak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kazancının helal para olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments