Rüyada bir kişiyi kurtarmak

Rüyada bir kişiyi kurtarmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, istediği projeleri yapamayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişiyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi hemen anlamayabilirler.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi kurtarmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin hayatını kurtarmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir kişiyi ölümden kurtarmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalettir.

Rüyada bir kişiyi kurtarmak endişelerin son bulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi kurtarmak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments