Rüyada sevdiği kişiyi kurtarmak

Rüyada sevdiği kişiyi kurtarmak eline geçen malları tutamayacağına, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, hüsrana uğrayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, allah’ın izni ile rahata ereceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Rüyada sevdiği kişiyi kurtarmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kurtarmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada bir kişiyi kurtarmak evinin geçiminin zorlaşacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada bir kişiyi ölümden kurtarmak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak saygınlığını yitireceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin hayatını kurtarmak güç kaybedeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments