Rüyada bir kişinin yüzünün yandığını görmek

Rüyada bir kişinin yüzünün yandığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin yüzünün yandığını gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada bir kişinin yüzünün yandığını görmek hayır işleri yapacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünün yandığını görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına inanılır.

Rüyada yüzün yandığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün güneşten yandığını görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun yüzünün yandığını görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün güneşte yandığını görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin yüzünün yandığını görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzünün yandığını görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments