Rüyada bir kasa kiraz görmek

Rüyada bir kasa kiraz görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada bir kasa kiraz gördüyseniz:

  • veya gruplarla birliktesiniz.

Rüyada bir kasa kiraz görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kasayla kiraz görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına delalet eder.

Rüyada kasada balık görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret eder.

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine inanılır.

Rüyada kasası görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kasalarda üzüm görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına inanılır.

Rüyada kasayla incir görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada bir kasa zeytin görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments