Rüyada bir kadını sakallı görmek

Rüyada bir kadını sakallı görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını sakallı gördüyseniz:

  • Belli plan, düzenleme veya aktiviteler başlıklarında köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz.

Rüyada siyah sakal kadın görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının sakal traş olmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada top sakallı kadın görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kadının sakallı olduğunu görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kadın beyaz sakal görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ak sakallı kadın görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına yorulur.

Rüyada kadını bıyıklı sakal görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş bir kadını sakallı görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments