Rüyada bir kadın tarafından kovalanmak

Rüyada bir kadın tarafından kovalanmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada bir kadın tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da genelde ilişkilerle ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada kadın tarafından kovalanmak bir yandan cenaze olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, dikkat çekeceğine delalettir.

Rüyada bir kadın tarafından kovalanmak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalettir.

Rüyada şeytan tarafından kovalandığını görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vampirler tarafından kovalanmak bazen de rahat geçeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına inanılır.

Rüyada deli tarafından kovalanmak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına inanılır.

Rüyada canavar tarafından kovalanmak maddi kaynakların zarar göreceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuz tarafından kovalandığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments