Rüyada bir işten kovulmak

Rüyada bir işten kovulmak ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hasret çekenlerin buluşacağına rivayet eder.

Rüyada bir işten kovulmak gördüyseniz:

  • Bir türlü karar verememeniz nedeniyle birçok işinizi sonuçlandıramıyabilirsiniz.

Rüyada işte kovulmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada birinin işten kovulduğunu görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının işten kovulduğunu görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, duygularını açığa vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir işten kovulmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada işten kovulacağını görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının işten kovulduğunu görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına işaret eder.

Rüyada cennetten kovulmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada evden kovulduğunu görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments