Rüyada işten kovulacağını görmek

Rüyada işten kovulacağını görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, başarıdan başarıya koşacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada işten kovulacağını gördüyseniz:

  • Daha ziyade kişisel problemler karşınıza çıkabilir.

Rüyada bir işten kovulmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının işten kovulduğunu görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin işten kovulduğunu görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine tabir olunur.

Rüyada işten kovulacağını görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada işte kovulmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının işten kovulduğunu görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine alamet eder.

Rüyada babası tarafından evden kovulmak elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada camiden kovulduğunu görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments