Rüyada bir insanla tartışmak

Rüyada bir insanla tartışmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine delalet eder.

Rüyada bir insanla tartışmak gördüyseniz:

  • Aramanız veya dikkatli bakmanız bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada sevdiğin insanla tartışmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına inanılır.

Rüyada bir insanla tartışmak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, anne ve baba duası alınacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği insanla tartışmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen insanla tartışmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işarettir.

Rüyada insanlarla tartışmak iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle tartışmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, sermayesinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada yüksek sesle tartışmak uzun süre bu durumun devam edeceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşiyle tartışmak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments