Rüyada akıntıya karşı yüzmek

Rüyada akıntıya karşı yüzmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına tabir olunur.

Rüyada akıntıya karşı yüzmek gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

Rüyada akıntıya karşı yüzmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada akıntılı suda yüzmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada akıntılı denizde yüzmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada akıntıda yüzmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahimde akıntı görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına inanılır.

Rüyada genital akıntı görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kadının akıntısını görmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz akıntı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments