Rüyada kadının akıntısını görmek

Rüyada kadının akıntısını görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, kafa dağıtacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına alamet eder.

Rüyada kadının akıntısını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Rüyada kadınsal akıntı görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada kadın akıntısı görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına inanılır.

Rüyada kadın akıntısını görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada kadının akıntısını görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, geçim derdine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derede akıntıya kapılmak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akıntıya kapılmak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akıntıda sürüklenmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments