Rüyada akıllı telefon görmek

Rüyada akıllı telefon görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ferahlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet eder.

Rüyada akıllı telefon gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri ertelemiş olabilirsiniz.

Rüyada akıllı telefon görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Rüyada delinin akıllandığını görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada akıl hastası olmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada akıl hastanesi görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada akıl hastanesinden kaçmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işarettir.

Rüyada akıl hastanesine yatmak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine yorulur.

Rüyada akıl hastanesine gitmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada akıl almak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, çok büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments