Rüyada bir evi anahtarla açmak

Rüyada bir evi anahtarla açmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir evi anahtarla açmak gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgiliniz bir anda gözünüzden düşebilir.

Rüyada evi anahtarla açmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, desteksiz kalacağına delalet eder.

Rüyada bir evi anahtarla açmak günah işleyeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtarla bir yeri açmak çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada anahtar açmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının evini anahtarla açmak gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada anahtarla kilidi açmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada anahtarla kasa açmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments