Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, kötü durumlara düşeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına tabir olunur.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, kendi kafanıza göre yaşamak arzuları altında kalabilirsiniz.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işarettir.

Rüyada anahtarla kilidi açmak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada anahtar kilit açmak başına uğursuz olayların geleceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kapı kiliti açmak istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kapı kilidini açmak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının kilidini açmak belalara denk gelmeyeceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına inanılır.

Rüyada kapıyı kilitle açmak eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulur.

Rüyada kilitli kapı açmak başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments