Rüyada bir erkekten bozuk para almak

Rüyada bir erkekten bozuk para almak sağlığından olacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekten bozuk para almak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bir erkekten bozuk para almak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğuna bozuk para vermek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, bundan hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada topraktan bozuk para topladığını görmek sıkıntıların biteceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para bulmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk paraları atmak yoğun duygular yaşayacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk para kaybetmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada denizden bozuk para toplamak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patrondan bozuk para almak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments