Rüyada patrondan bozuk para almak

Rüyada patrondan bozuk para almak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, işlerin kara geçeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada patrondan bozuk para almak gördüyseniz:

  • Kendinize yeni ilgi alanları arayabilirsiniz.

Rüyada patrondan bozuk para almak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine delalettir.

Rüyada eski patronundan para almak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patrondan kağıt para almak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada eski patrondan para almak işe gösterilen ilginin artacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada patronunun para verdiğini görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, makamından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronun para verdiğini görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada patronundan para almak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, saygınlık elde edeceğine işarettir.

Rüyada patrondan para almak pek az kazanç getireceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments