Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini görmek

Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, mal mülk kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan da uzak durmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek yapılan işte geriye düşüleceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekilmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işarettir.

Rüyada fotoğrafı çekilmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına delalet eder.

Rüyada biriyle fotoğraf çekildiğini görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, aşının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada ölüyle fotoğraf çekilmek niyetlendiği işlere gireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekilmek istemek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle fotoğraf çekilmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments