Rüyada bir dolap dolusu kıyafet görmek

Rüyada bir dolap dolusu kıyafet görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, işinin en iyisi olacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına işaret eder.

Rüyada bir dolap dolusu kıyafet gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.

Rüyada bir dolap dolusu kıyafet görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolap dolusu ekmek görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına delalettir.

Rüyada dolap dolusu et görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, afiyette olacağına işarettir.

Rüyada dolap dolusu elbise görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolap dolusu eşya görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada dolapta kıyafet görmek huzurlu, mutlu olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına tabir olunur.

Rüyada kıyafet dolabı görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına delalettir.

Rüyada oda dolusu kıyafet görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments