Rüyada akarsuda balık avlamak

Rüyada akarsuda balık avlamak temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına işarettir.

Rüyada akarsuda balık avlamak gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada akarsuda balık avlamak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada yunus balığı avlamak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mızrakla balık avlamak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada oltayla balık avlamak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, elindekileri de yitireceğine tabir olunur.

Rüyada köpek balığı avlamak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, can bulacağına delalet eder.

Rüyada gemide balık avlamak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada denizde balık avlamak kötülüklerden uzak olacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık avlamak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments