Rüyada bir çok hasta görmek

Rüyada bir çok hasta görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, saygınlığını yitireceğine, asla harama bulaşmayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çok hasta gördüyseniz:

  • Basit bir değişiklik geleceğinizde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölüyü hasta olarak görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada anne hasta görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadın hasta görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanının hasta olduğunu görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, deneyim kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının hastalandığını görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin hastalandığını görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, işlerinin daha da iyi olacağına delalettir.

Rüyada hasta birinin elini tutmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastaya kuran okumak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments