Rüyada bir bebek öldürmek

Rüyada bir bebek öldürmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bebek öldürmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, fazla sinirlenmeden önce, gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada öldürülen bebek görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin öldüğünü görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeklerin öldüğünü görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir bebeğin öldüğünü görmek çarelere kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalettir.

Rüyada yanlışlıkla bebek öldürmek çok daha büyük işlere gireceğine, yaşam refahının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine inanılır.

Rüyada bebeğini öldürmek işlerinin sarpa saracağına, bol rızık sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments