Rüyada bir avuç diş görmek

Rüyada bir avuç diş görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir avuç diş gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada bir avuç dolusu diş görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, iyiliğe ve güzelliğe yorulur.

Rüyada avuç içinde diş görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir avuç diş görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek hastalığın biteceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına inanılır.

Rüyada avuç dolusu diş görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerini avucunda görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada dişleri avucunda görmek güçten düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments