Rüyada dişlerini avucunda görmek

Rüyada dişlerini avucunda görmek iflasın eşiğine geleceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, nefsine yenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerini avucunda gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerine gitmek veya bazı sözler sarf etmek konusunda gereğinden fazla sınırsız bir istek duyabilirsiniz.

Rüyada avuç dolusu diş görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir avuç diş görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde diş görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet eder.

Rüyada dişleri avucunda görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişleri avucuna dökülmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada avucunda diş görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir avuç dolusu diş görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, rakipleri mağlup edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments