Rüyada bir akrabayla tartıştığını görmek

Rüyada bir akrabayla tartıştığını görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, elde edilecek menfaatlere, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, ofisteki ağız tadının kaçacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada bir akrabayla tartıştığını gördüyseniz:

  • Seyahatler, katılınılacak kurs, seminer, konferans v.b yerler ya da eski tanıdıklarla toplantılar değerli bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada akrabalarla tartıştığını görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına yorulur.

Rüyada akrabayla tartıştığını görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir akrabayla tartıştığını görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisiyle tartıştığını görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya işaret eder.

Rüyada birilerini tartışırken görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, işlerinden feragat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyle tartıştığını görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine yorulur.

Rüyada anne ve babanın tartıştığını görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuzeniyle tartıştığını görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments