Rüyada anne ve babanın tartıştığını görmek

Rüyada anne ve babanın tartıştığını görmek dertlerinin dermanını bulacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın tartıştığını gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Rüyada anne ve babayı tartışırken görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın tartıştığını görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın tartıştığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada anne baba tartışması görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada babayla tartıştığını görmek endişeli durumların son bulacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasıyla tartıştığını görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada annesiyle tartıştığını görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine delalettir.

Rüyada anneyle tartıştığını görmek hayırlı haberler duyacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments