Rüyada abla ve kardeş görmek

Rüyada abla ve kardeş görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada abla ve kardeş gördüyseniz:

  • Bir adım öne çıkıp harekete geçebilirsiniz.

Rüyada abla kardeş görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine delalet eder.

Rüyada kardeş abla görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne abla kardeş görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada abla ve kardeş görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ablasının gelinlik giydiğini görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada ablayı üzgün görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalet eder.

Rüyada ablasını nişanlandığını görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada ablayı dövmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments