Rüyada adamdan korkmak

Rüyada adamdan korkmak başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, sinirlerinin yıpranacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına inanılır.

Rüyada adamdan korkmak gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi açıdan baskı altında hissetmeniz bazı konularda aşırı tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada yabancı adamdan korkmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret eder.

Rüyada adamdan korkmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, düşmanlarımızı alt etmeye yorulur.

Rüyada adamlardan korkmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına yorulur.

Rüyada bir adamdan korkmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bolluk ve bereket içinde olacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamdan korkmak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine işarettir.

Rüyada kediden korkmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşından korkmak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına tabir olunur.

Rüyada doğurmaktan korkmak güçten düşeceğine, yorulacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments