Rüyada binanın üstüne yıkıldığını görmek

Rüyada binanın üstüne yıkıldığını görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın üstüne yıkıldığını gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada binanın üstüne yıkıldığını görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, kötü sözler duyulacağına işaret eder.

Rüyada bir evin üstüne yıkıldığını görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev üstüne yıkılmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, karlı ortaklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bina üstüne çıkmak huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına delalet eder.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın üstüne cıkmak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, büyük ve güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments