Rüyada binanın üstünden atlamak

Rüyada binanın üstünden atlamak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binanın üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Borçlanmamaya veya gereğinden fazla harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada binanın üstünden atlamak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binadan atlamak duygularının karşılığını alamayacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binalardan atlamak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek binadan atlamak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına yorulur.

Rüyada binadan aşağı atlamak çok iyi bir duruma geleceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada binadan atlamak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak mal ve mülk sahibi olacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine delalet eder.

Rüyada binaların üzerinden atlamak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments