Rüyada bina altında kalmak

Rüyada bina altında kalmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına tabir olunur.

Rüyada bina altında kalmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar yaşanabilir.

Rüyada binanın altında kalmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına inanılır.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bina altında kalmak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, malını ve canını emniyete alacağına rivayet eder.

Rüyada bir binanın altında kalmak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sorunlarının artacağına delalet eder.

Rüyada binada mahsur kalmak tatsızlıkların aşılacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada suyun altında kalmak geçimi zorluklarla kazanacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalga altında kalmak kudret ve destek olacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada su altında nefessiz kalmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments