Rüyada bilgisayarla oyun oynamak

Rüyada bilgisayarla oyun oynamak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, kem gözlere gelineceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Rüyada bilgisayarla oyun oynamak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, önemli atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayarda oyun oynamak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar oyunu görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar oynamak başarıya ve zafere doymayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayarla oynamak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşla oyun oynamak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments