Rüyada bilezik satmak

Rüyada bilezik satmak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işarettir.

Rüyada bilezik satmak gördüyseniz:

  • Planlamaları buna göre yapmakta fayda var.

Rüyada altın bilezik satmak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bileziği satmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına inanılır.

Rüyada bilezik satmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada çok mal satmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı satmak gelirinden yana memnun olacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada elbise satmak türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada eskiciye bir şey satmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada fırında ekmek satmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments